Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Ons theater blijft open!

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren zijn we heel erg opgelucht dat we jullie in ons theater mogen blijven ontvangen op een veilige en gastvrije manier.
We danken onze bezoekers voor het vertrouwen in de afgelopen periode. In november en december staan er diverse (bijna) uitverkochte voorstellingen op stapel en wij vinden dan ook fijn dat deze tóch door kunnen gaan.

 Met onder andere de strenge controle van de QR-codes aan de deur en een optimale luchtventilatie in onze theaterzaal zorgen voor een veilige omgeving voor bezoekers, artiesten en medewerkers.

Wat is er nieuw vanaf 13 november?
- Er geldt een “gedeeltelijke lockdown” tot – op dit moment – zaterdag 4 december 2021, maar in de komende drie weken mag Nesterlé haar deuren gewoon tot de normale sluitingstijden openhouden voor alle activiteiten.
- De enige aanscherping die op Nesterlé van toepassing is, is dat onze bar iedere dag tijdens de “gedeeltelijke lockdown” vanaf 20.00 uur verplicht moet worden gesloten. Dit betekent dat drankjes aan de bar kunnen worden besteld vóór 20.00 uur, maar ná die tijd nog rustig mogen worden geconsumeerd.

Onze regels van 6 november:
- Per direct wordt dringend geadviseerd om de 1.5 meter afstand regel weer toe te passen. Dat is een advies en geen verplichting. Dat advies hoeft niet te worden opgevolgd in locaties waar een strikte Corona Pas (CP) toegangscontrole wordt uitgevoerd, en de gasten een vaste zitplaats hebben. Dit is het geval in Nesterlé..
- We verzoeken alle gasten de met pijlen op de vloer aangegeven looproutes te blijven volgen, waardoor het 1.5 meter afstand advies beter kan worden toegepast
- Het dragen van een mondkapje tijdens het verplaatsen in Nesterlé wordt dringend aanbevolen, maar is niet verplicht omdat Nesterlé een strikte CP toegangscontrole toepast.


Coronatoegangsbewijs
Iedereen vanaf 13 jaar dient bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te tonen. Via de CoronaCheck-app kun je dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code op je mobiele telefoon. Er zijn drie varianten van deze QR-code mogelijk:
• Een vaccinatiebewijs nadat je volledig gevaccineerd bent.
• Een negatieve testuitslag; maak via www.testenvoortoegang.org een afspraak voor een gratis coronatest. Deze negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn.
• Een herstelbewijs dat je in de afgelopen zes maanden hersteld bent van corona.
Heb je geen mobiele telefoon of heb je de CoronaCheck-app niet op je telefoon? Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via www.CoronaCheck.nl.

Toon bij de ingang je coronatoegangsbewijs (QR-code) samen met je legitimatiebewijs. Na deze check worden de toegangskaarten gescand.

Ben je in het bezit van tickets voor één van onze voorstellingen dit seizoen?
Voorafgaand aan je bezoek ontvang je van ons een informatiemail met betrekking tot de voorstelling.