Cultureel Centrum Nesterlé

ma13.09
Terug

Een indrukwekkende start van het seizoen met Robin Borneman

Eindelijk weer een volle zaal bij het concert van Robin Borneman die (als verrassing!) vergezeld wordt door Merijn van Haren, de leadzanger van Navarone. 


De zaal van CC Nesterlé was zaterdag 25 september voor 75% ( RIVM norm)gevuld met liefhebbers van de muziek van Robin. Het voelde voor zowel publiek als artiesten weer als vanouds.

Robin begon de avond klein met intieme liedjes. Als snel neemt de zo typische Borneman sound bezit van de zaal die enthousiast reageert. De sound van Robin heeft iets inheems en gedragens. In zijn performance zoekt hij telkens de passie wat vaak leidt tot een enorme emotionele uithaal. De zaal is onder de indruk.

Al snel komt zijn vriend Merijn van Haren, de leadzanger van Navarone, het toneel op. De vrienden maken al hun halve leven samen muziek en ook schrijven ze veel samen. De verbondenheid tussen de twee is merkbaar. De twee halen het beste in elkaar boven. De enorme passie van Robin en het rouwe randje van Merijn vullen elkaar heel mooi aan.

Ze zingen veel covers maar ook eigen werk en het is het eigen werk wat het meeste indruk maakt.
De muziek heeft zeker internationale potentie. We zijn er  getuige van hoe een Osse jongen groot aan het worden is, geholpen door zijn muziekmaatje die het beste in hem opzoekt.

Een uitstekende start van het seizoen van cc Nesterlé.Laten we hopen dat dit een start is van een theaterseizoen zonder teveel beperkingen zodat we van dit soort prachtige optredens kunnen blijven genieten.

Hans van Uden