Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Expositie Carla van Lieshout in cc Nesterlé

In haar gezellige atelier geeft Carla van Lieshout schilderles en masterclasses. En uiteraard maakt ze ook zelf kunst en werk in opdracht. Carla blijft vooral experimenteren en zoeken naar vernieuwing en werkt met diverse materiaalsoorten zoals mixed media, acryl en olieverf op een expressieve abstraherende werkwijze in haar eigen stijl. Haar specialisatie is het schilderen van modellen en portretten, dit kan vanaf een foto of naar poserend model zijn.

Carla vindt het fijn om haar specialiteiten  door te geven aan haar trouwe cursisten, die naar aanleiding van inspirerende en leerzame  opdrachten een eigen kunstwerk creëren  van schets naar schilderij. Corona heeft er voor gezorgd dat op een andere manier -volgens de RIVM regelgeving- wordt gewerkt. Het ruime atelier is coronaproof  ingericht met spatschermen en iedereen heeft een eigen vaste schilderplek, met goede ventilatie. Er kan met 2 meter afstand van elkaar, staand en zittend worden gewerkt aan ezels of aan een ruime tafel. In de zomer wordt er buiten in de tuin  onder de parasols geschilderd. In het patio gedeelte wordt er gezamenlijk geluncht tijdens de schilder verwendagen. Dan is het mogelijk een hele dag lekker te schilderen.

Regelmatig organiseren Carla en haar man besloten tuinconcerten, waar mensen kunnen genieten van live muziek en diverse kunstvormen. Wil je ook graag leren schilderen of je techniek verbreden, kom gezellig deelnemen en meld jezelf aan, want iedereen kan leren schilderen. Het mail adres is info@carlavanlieshout.nl

Carla exposeert in cc Nesterlé van begin december 2021 tot begin februari 2022 en wenst iedereen veel kijkplezier en vooral een inspirerend en gezond nieuw jaar toe.