Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Uitnodiging viering 10-jarig jubileum op 2 juli 2023

Op 1 juli 2023 bestaat Nesterlé 10 jaar! Graag nodigen we u uit om dit jubileum op informele wijze met ons te vieren op zondagmiddag 2 juli 2023, tussen 13.00 en 16.00 uur.



In die periode is Nesterlé uitgegroeid tot de “Huiskamer van Nisseroi” met de vele activiteiten van onze vaste gebruikers, een gevarieerd aanbod van theater- en filmvoorstellingen, en spetterende Zondagse Muziekmiddagen.

Samen met onze vrijwilligers, vaste gebruikers, leveranciers, en de gemeente Bernheze hebben we ons motto “Nesterlé, zó dichtbij: kom, geniet en ontmoet!” waar kunnen maken. We zullen er alles aan doen om dat ook in de toekomst te blijven realiseren.

Graag nodigen we u uit om dit jubileum op informele wijze met ons te vieren op zondagmiddag 2 juli 2023, tussen 13.00 en 16.00 uur.

Tijdens de vrije inloop deze middag, kunnen alle gasten genieten van doorlopende muziekoptredens in onze theaterzaal, demonstraties van activiteiten van diverse vaste gebruikers van Nesterlé en leuke activiteiten voor de kinderen. Dit alles onder het genot van een gratis kopje koffie/thee of – voor de jonge kinderen – een glaasje ranja.

We hopen u die middag te mogen verwelkomen en wensen u bij voorbaat veel plezier.

Met vriendelijke groet,

Namens alle Nesterlé bestuursleden

Jan Schaapsmeerders