Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Een onvergetelijke avond met Christel de Laat

Zaterdagavond mochten mijn dochter en ik genieten van een schitterende voorstelling van Christel de Laat. Het was een show vol humor, waarbij het publiek regelmatig schaterde van het lachen. De perfecte balans tussen uitbundige grappen en een persoonlijke noot gaf de avond een extra dimensie.

Wat de voorstelling nog dynamischer maakte, was de leuke interactie met het publiek. Bezoekers konden door het versturen van een appje vragen of dilemma's insturen, die Christel tijdens de show besprak. Ze ging hier op een briljante manier mee om door haar improvisatietalent te laten zien en deze input naadloos te combineren met de rest van de voorstelling. Dit zorgde voor spontane en vaak hilarische momenten die het publiek nog meer betrok bij de show. Zoals een telefoontje naar het thuisfront van een vrouw om te vragen waarom ze niet naar Brabant konden verhuizen.
Daarnaast waren er verrassende effecten zoals: slow-motionbewegingen, haar expressieve gezichtsuitdrukkingen en natuurlijk in het Brabantse dialect die de humor en het theatrale karakter van de show versterkte.

Christel wist met haar verhaal niet alleen te vermaken, maar ook op het eind gaf ze nog een diepere boodschap mee...dat we altijd maar doorgaan, maar dat het ook belangrijk is de mensen om je heen te waarderen en samen te genieten.
Het was een avond vol warmte, energie en herkenbare momenten, die het publiek een gevoel van verbinding gaf. Een aanrader voor iedereen die van humor en een beetje diepgang houdt!

Na afloop van de show nam Christel nog de tijd om een praatje met haar fans te maken en poseerde ze graag voor foto's wat door het publiek zeer gewaardeerd werd.

Mijn dochter is nog niet vaak in het theater geweest, maar door Christel wil ze zeker nog een keer terug!

Cindy Majoie

Klik hier voor meer foto's gemaakt door Theo Verhoeven.