Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Handen uit de mouwen voor 85+

Op 15 september steken 20 medewerkers van MSD (voorheen Organon) uit Oss de handen uit de mouwen om de leden van KBO Nistelrode, die op 1 oktober 85 jaar of ouder zijn, een feestelijke middag bezorgen bij Nesterlé.

Omdat de KBO-afdeling 60 jaar bestaat, worden er tal van activiteiten georganiseerd. Maar het deelnemen aan die activiteiten is voor veel 85-plussers te belastend.

Daarom heeft het KBO-bestuur samen met de projectgroep van “Handen uit de mouwen” het idee opgevat om voor deze leden een speciale feestmiddag te organiseren. Alle 85-plus leden hebben een uitnodiging ontvangen en er is persoonlijk contact met hen opgenomen om te bepalen of begeleiding vanuit de projectgroep nodig is. Ruim 70 leden zullen de middag bijwonen.

De voorstelling duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Men kan genieten van een optreden van Smartlappenkoor Saberdiosieja met liedjes van toen. Harrie van Grinsven zal de door hem in 1977 gemaakte diaserie vertonen met unieke beelden van Nistelrode, vroeger en nu. Tijdens de middag trakteren de MSD-medewerkers hun gasten op koffie, thee, drankjes en diverse lekkernijen.