Cultureel Centrum Nesterlé

vr8.01
Terug

Liefhebbers van Simon & Garfunkel opgelet!

Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op 30 januari a.s. in ons theater op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel:

Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

Direct na de start van kaartverkoop stroomden de reserveringen binnen en waren beide voorstellingen snel 'uitverkocht' (op basis van 30 personen). 

Wij plaatsen u graag op de wachtlijst zodat wij u wellicht blij kunnen maken bij een afmelding voor één van de voorstellingen. Voor plaatsing op de wachtlijst - stuur een mail naar ticket@nesterle.nl (onder vermelding van aantal personen).