Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Stemmen kan vanaf vandaag

Wij doen weer met de Rabo Clubsupport. Ben je lid van Rabobank Oss/ Bernheze? Wij vragen je om te stemmen op Nesterlé.

JOUW STEM IS GELD WAARD!
Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij ons om ons doel te behalen? Jouw stem levert Nesterlé geld op. Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Hoe meer stemmen, hoe meer steun we ontvangen.

Waarvoor hebben we steun gevraagd?
Overkapping van de openlucht patio die aansluit op de foyer. Door de patio te overkappen kunnen alle 240 gasten van voorstellingen en evenementen in onze theaterzaal onder dak worden geaccommodeerd voor aanvang en tijdens pauzes/nazit. Dit is een al lang gekoesterde wens van onze gasten en ons stichtingsbestuur.

De stemperiode loopt van 5 september tot en met 27 september 2022.

Ben je niet alleen klant, maar ook lid van de Rabobank? Dan krijg je drie stemmen, waarvan er maximaal één op dezelfde vereniging / stichting mag worden uitgebracht.

Vorig jaar was elke stem 8 euro waard, dus laat je stem niet verloren gaan!.
Om te stemmen log je in in de Rabo Bankieren App of rabo.nl/clubsupport. Kies vervolgens  ‘Zelf regelen’ en dan ‘Mijn Lidmaatschap’. Klik op de optie Rabo ClubSupport.