Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Marlon Kicken is de draad kwijt - please help Marlon!

Op zaterdag 13 mei staat Marlon op de planken bij Nesterlé met zijn vierde avondvullende programma Draadloos. Marlon Kicken staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot

De relaxte cabaretier is soms ook wel eens de rode draad kwijt… Maar dat geeft niet, hij pakt hem na de show waarschijnlijk wel weer op. Tot die tijd deelt hij zijn levensvreugde, krankzinnige visie en kromme inzichten met jou. Ben je na de voorstelling de draad ook een beetje kwijt? Troost je dan met de gedachte dat je in ieder geval een hilarische avond hebt beleefd.

Met zijn Curaçaose roots, lange dreadlocks, maar ook een zachte ‘g’ springt Marlon er al snel tussenuit.

De goedlachse cabaretier werd geboren op Curaçao (Willemstad), maar groeide op in het Noord-Brabantse Aarle-Rixtel. Marlon Kicken staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot. Met deze combinatie weet hij het publiek eenvoudig op zijn hand te krijgen. Marlon ontwikkelde zich van tonprater tot stand-upcomedian en ging verder als cabaretier. In 2009 sleepte hij zowel de jury- als publieksprijs van de Culture Comedy Award in de wacht, prijzen voor veelbelovend comedytalent uit Nederland en België. Sindsdien is de cabaretier niet meer uit de theaters weg te denken.

Vorig jaar was Marlon maanden van de radar nadat hij na een coronabesmetting doodziek werd. Hij lag 3 weken in coma en moest opnieuw leren lopen, eten en praten. Met zijn doorzettingsvermogen lukte het hem om de draad weer op te pakken.

Tickets voor onze laatste voorstelling van dit seizoen - op 13 mei a.s. - zijn verkrijgbaar via www.nesterle.nl.