Cultureel Centrum Nesterlé

di5.01
Terug

Marlon Kicken de meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt naar Nesterlé

Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon. Op 20 februari in ons theater: twee keer op een avond! 

Marlon staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot. Met deze combinatie weet hij het publiek eenvoudig op zijn hand te krijgen.

Marlon ontwikkelde zich van tonprater tot stand-upcomedian en ging verder als cabaretier. In 2009 sleepte hij zowel de jury- als publieksprijs van de Culture Comedy Award in de wacht, prijzen voor veelbelovend comedytalent uit Nederland en België. Sindsdien is de cabaretier niet meer uit de theaters weg te denken.

In 2014 debuteerde hij met zijn eerste avondvullende voorstelling Nee Gij!. Daarna volgden BaKo en In de lift. In het theaterseizoen 2020-2021 treedt Marlon Kicken op met zijn vierde voorstelling Draadloos:  Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon.

Over Draadloos:
Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… ‘Please help Marlon’!

Tickets voor de voorstelling op 20 februari - om  19.00 of 21.30 uur - bestelt u via onze website.