Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Laurens en Twan brengen Nisserois én wereldnieuws op 29 december

Na twee jaar afwezigheid door de Corona perikelen, staan Twan en Laurens weer te popelen om hun 4e oudejaarsconference ten tonele te brengen in Nesterlé.

“Het wordt geen terugblik van de afgelopen 3 jaren”, laat Laurens weten. “Al zijn er in Nisseroi natuurlijk altijd dingen die nog steeds actueel zijn, door de snelheid van onze gemeente”, voegt Twan er met een knipoog aan toe. Niets verklappend geeft Laurens aan dat ondanks alle ellende in de wereld, er toch genoeg te lachen viel. “En anders maken we het wel gewoon wat luchtiger.”

Zoals je van de heren gewend mag zijn, worden de scherpe teksten bij gestaan door leuke liedjes, door henzelf begeleid door Contrabas en gitaar.

“Het was wel een uitdaging om tijd te vinden dit jaar”, aldus Laurens die volop nog bezig is met de verbouw van de woning. “Tsja, zo aan de doorgaande weg zal niemand het ontgaan zijn dat het allemaal wat langer heeft geduurd en de nodige kruim heeft gekost. Maar de gezellige oefenavonden tussendoor waren een welkome afwisseling”. Maar ook Twan zat midden in de bouw van zijn nieuwe huis. Op de vraag of we hier nog wat van terug kunnen verwachten in het Jaarverslach, zoals de oudejaarsconference traditiegetrouw heet, laten Twan en Laurens weten dat dat maar een klein rood draadje zal zijn. “Het is tenslotte een Jaarverslach met Nisserois en wereldnieuws. Geen persoonlijke buut”. Oorlog in de Oekraïne, Boerenprotesten, Stikstofcrisis, Energiecrisis, Inflatie. “Er is dus genoeg te lachen”, grapt Laurens.

Een luchtig avondje lachen door deze twee amateur theatermakers in deze letterlijk en figuurlijk donkere tijden is een welkome afwisseling. “Zeker te weten! Het moet vooral makkelijk en vermakelijk zijn. Verwacht van ons geen politieke statements of moraal. Daar zijn we niet van. Iedereen moet een leuke avond kunnen verwachten.” Aldus Twan en Laurens, die jullie allen weer graag verwelkomen in Nesterlé. “En natuurlijk kunnen we er naderhand nog efkes over napraten in de foyer met een pilske.”

Reeds gekochte tickets blijven geldig.   Heb je tickets (op naam van Nesterlé) en geen bericht ontvangen via mail, laat het ons weten via ticket@nesterle.nl. 

De laatste tickets à € 7,50 zijn nog te koop via www.nesterle.nl.