Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Zondagse Muziek met helden op 16 oktober

Het is weer zover: Onze gratis Zondagse Muziekmiddagen gaan van start op 16 oktober.  Geniet van de optredens van de band The Lions en drummer Dani en gitarist Simon. 

Om te spelen in een band voor een moment meldden zich in vorig jaar juli maar liefst 19 muzikanten uit Bernheze aan bij Nesterlé. Of ze nou ooit in een band gespeeld of gezongen hebben, of daar altijd al van gedroomd.

Er ontstonden maar liefst vijf pop-up bands! Corona kwam tussendoor, maar zondag 16 oktober treden twee formaties op van ‘Helden van de Zondagse Muziek’, van 15 tot 17 uur. Kom ook luisteren en ben erbij!

De eerste band die de middag aftrapt is The Lions met pop en rock muziek. Twee zangeressen, een drummer, een bassist, een gitarist en een toetsenist/zanger spelen nummers van Anouk tot Toto en Amy Winehouse.

De tweede act is drummer Dani Nooijen met gitarist Simon van Gogh. Zij spelen funk, rock en blues, en wisselen covers af met eigen nummers.

Ook zo benieuwd wat ze ervan gaan maken? Kom naar hun gratis optreden 16 oktober van 15 tot 17 uur bij Nesterlé! En schrijf ook vast de andere data van de Helden van de Zondagse muziek in je agenda: 22 januari en 26 maart 2023.