Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Das Mooi prijs onderstreept werk van onze vrijwilligers

Cent overhandigde de Das en de cheque aan twee vrijwilligers; Jo van Breemaat en Petra van den Bogaart. Hierna was er voor iedereen een stukje taart aangeboden door Progressief Bernheze


Progressief Bernheze reikt sinds 2006 jaarlijks haar ‘Das Mooi’ prijs uit voor speciale leefbaarheidsinitiatieven in de gemeente Bernheze. De Das staat symbool voor het dier dat zeer sociaal is en houdt van een prettige omgeving.

Sinds de oplevering in 2013 hebben de vrijwilligers van CC Nesterlé er samen voor gezorgd dat het cultureel centrum een thuisbasis kan zijn voor vele clubs, verenigingen en een prachtplek voor een avondje uit. Een dorpshart dat Nistelrode verdient, tegen relatief lage kosten en met veel dorpse gezelligheid.

Fractievoorzitter Cent van den Berg over de winnaar: “In de vorige coalitieperiode hebben wij mede kunnen zorgen voor het prachtige nieuwe gebouw. Het was aan de vrijwilligers om van het gebouw het hart van Nistelrode te maken, dat doen ze ontzettend goed en verdient al onze respect”.