Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

“SPRUIJT EN OPPERMAN MEESTERLIJK IN DE KUNST VAN HET CHOQUEREN, AMUSEREN EN EMOTIONEEL RAKEN’’.

Het was even wachten op het duo Spruijt en Opperman. Na twee verplaatsingen mogen we dames eindelijk in ons theater verwelkomen op zaterdag 30 april a.s.

Ondanks hun schattige uiterlijk nemen de dames geen enkel blad voor de mond. Dat maakt hun voorstelling boeiend en krachtig. Het duo tart de zintuigen van het publiek gedurende de hele voorstelling. Een keiharde komische scène kan gevolgd worden door een schitterend klein intiem liedje.

Carlie is de krullenbol in pak en Eva is die blonde in de jurk, met tatoeages. Op de Dutch Academy of Performing Arts liepen deze dames elkaar tegen het lijf. Het was een instant connection tussen hen, en dan vooral op gebied van muziek en humor.

Heimweeën is na het succesvolle ‘Zij en ik’ het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had en ze snakken naar een beetje kinderlijke magie. Over al die mooie momenten in je leven waar je altijd naar uit kon kijken, een dagje naar de dierentuin, de grote vakantie, de vorm van je lichaam. Waar zijn we al die kleine verlangens kwijt geraakt?

Ondanks hun schattige uiterlijk nemen de dames geen enkel blad voor de mond. Dat maakt hun voorstelling boeiend en krachtig. Het duo tart de zintuigen van het publiek gedurende de hele voorstelling. Een keiharde komische scène kan gevolgd worden door een schitterend klein intiem liedje. Lees hier gehele recensie van theaterparadijs. 

Kom samen met dit duo heimweeën en laat je verrassen! Tickets à € 12,50 zijn verkrijgbaar via www.nesterle.nl.

Wil je vooraf een lekker hapje eten? Reserveer via info@eetcafetpumpke.nl het DINER+THEATERARRANGEMENT. Voor slechts 34,50 euro geniet je van een driegangen theatermenu en ontvang je een ticket voor deze voorstelling.