Cultureel Centrum Nesterlé

Terug

Mark van de Veerdonk neemt afscheid

Aan alles komt echter een einde, dus ook aan Mark’s mooie carrière. Hij sluit hem af met de voorstelling “Podiumbeest ontsnapt!”, waarmee hij op zaterdag 18 maart te gast is op het podium van Nesterlé.

Na Geen Viking is Mark van de Veerdonk terug met een nieuwe show: Podiumbeest ontsnapt!. Op 18 maart a.s. betreedt hij voor de laatste keer het podium van Nesterlé. 

Het Podiumbeest gaat al geruime tijd mee. In 1876 won hij al het Leids Cabaret Festival, en zijn verdere carrière heeft hij geteerd op de aandacht, het applaus en de lachsalvo's. Maar nu, vele decennia later, is Het Podiumbeest kaal en totaal versleten. Hij is klaar om zijn loopbaan te beëindigen, maar dat moet natuurlijk wel gepaard gaan met een passend afscheid!

Podiumbeest ontsnapt! mag dan Van de Veerdonks laatste show zijn, aan zijn handelsmerk gaat hij niet toornen. Maak je op voor voorstelling vol onliners, hilarische anekdotes en prettig gestoorde meningen.Na afloop rijst er maar een vraag in je hoofd: waarom zou hij in vredesnaam stoppen?!

Tickets die eerder (voor de voorstelling gepland op 3 december) blijven geldig voor deze nieuwe datum.