Cultureel Centrum Nesterlé

Wat u moet weten voor uw bezoek aan Nesterlé

CORONA UPDATE 15.02.22:

Vanaf vrijdag 18 februari mogen we weer volledig open. Dat betekent dat bijna alle corona-maatregelen komen te vervallen, behalve (nog tot 25 februari) de QR-code. Als u in het gebouw bent is ook een mondkapje niet meer nodig. Bovendien mogen we de sluitingstijd van 22.00 uur loslaten. En vanaf 25 februari heeft u ook de QR-code niet meer nodig om voorstelligen en films bij ons te bezoeken. Eindelijk!

Wij wensen u een hele fijne voorstelling!

En vergeet de basisregels niet:

Was  vaak en goed je handen
​Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen


CORONA UPDATE 25.01.22:

Met ingang van 26 januari kunnen alle activiteiten worden uitgevoerd in Nesterlé mits aan de volgende coronaregels wordt voldaan: 

1. De dagelijkse sluitingstijd is 22.00 uur.
2. De bar is  open
3. In alle gevallen 1.5 meter afstand houden. Dit houdt o.a. in dat er op de tribune in de theaterzaal maximaal 80 gasten kunnen plaatsnemen
4. Een geldig Corona Toegangsbewijs is verplicht voor iedere gast
5. Mondkapje verplicht bij bewegen in alle ruimtes, maar dit mag af als je zit.

Met de impresariaten druk overlegd welke voorstellingen binnen de maatregelen door kunnen gaan. Tickethouder krijgen persoonlijk bericht indien er iets verandert. 

CORONA INFORMATIE

Algemene maatregelen:
• Voor bezoek aan de voorstellingen is een coronatoegangsbewijs vereist. Laat deze bij voorkeur op uw smartphone zien.
• Vertoont u symptomen of is iemand uit uw huishouden ziek? Blijf dan thuis!
• Uw ticket wordt bij de ingang gescand.
• Desinfecteer uw handen bij de ingang.
• Contactloos betalen heeft de voorkeur en per PIN betalen is verplicht.
• Volg de looproute en de aanwijzingen van de medewerkers.

Coronatoegangsbewijs
Coronatoegangsbewijs nodig voor toegang tot theater of concert. Voor toegang tot Nesterlé theater of filmvoorstellingen heeft u (vanaf 13 jaar)  een coronatoegangsbewijs nodig. U neemt plaats op een vaste zitplaats en hoeft daarbij geen 1,5 meter afstand te houden. Nesterlé mag met coronatoegangsbewijzen het maximale aantal (240) bezoekers toelaten. 
Tonen van Coronacheck-app bij toegang. Hierin kunt u 1 van onderstaande checks aangeven: Vaccinatiebewijs | Herstelbewijs| Testbewijs. Bij de ingang vragen wij u vriendelijk om de app gereed te houden ter bevordering van de doorstroming van bezoekers.

Bent u ingeënt, maar heeft u nog geen QR code?  Een vaccinatiebewijs is geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. In dit geval dient u dus een testbewijs te laten zien. De testuitslag mag niet ouder zijn dan 24 uur voor de voorstelling.

Welke hygiënemaatregelen zijn er getroffen in het theater? Naast de reguliere schoonmaak van het hele gebouw zorgt het theater voorafgaand aan uw bezoek voor een extra intensieve schoonmaak van contactoppervlakken, zoals deurklinken en trapleuningen. Tijdens en na afloop van elke show worden alle contactoppervlakken extra gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Op diverse plaatsen in ons theater wordt gezorgd voor desinfectiepunten.

BESTELINFORMATIE

Bestellen van tickets. U kunt uw tickets alleen online via www.nesterle.nl bestellen. Er kunnen maximaal 4 tickets (in één bestelling) per voorstelling geboekt worden. Wilt u meer tickets boeken, dat is mogelijk via een volgende bestelling.

Hulp nodig bij reserveren? Ervaart u een probleem bij het reserveren van tickets, stuurt u ons een mail via ticket@nesterle.nl. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wachtlijst. Zijn er op  het moment van bestellen onvoldoende tickets beschikbaar? Stuurt u een mail naar ticket@nesterle.nl onder vermelding van voorstelling, tijd, naam, aantal personen en telefoonnummer. Wij informeren u zodra wij plaatsen beschikbaar hebben.

Filmtickets. Mits anders vermeld, is het niet nodig om vooraf filmtickets te bestellen. U kunt uw kaartje à € 5,00 bij de kassa via pinbetaling kopen voor aanvang van de filmavond.

Rolstoelplaatsen. Het is niet mogelijk om rolstoelplaatsen online te bestellen. Gelieve contact op te nemen via ticket@nesterle.nl.

Filmavond. Elke laatste donderdag van de maand organiseert Nesterlé de filmavond. Aanvang 20.15 uur. Toegang 5 euro. Tickets te koop aan kassa voorafgaand aan de film. Reserveren is niet nodig. Vanwege restricties in filmlicentie mag Nesterlé de naam van de te draaien film niet buiten eigen kring bekend maken. Wilt u vooraf weten welke film op tijdens de filmavond draait? Abonneer u op de filmmail/ nieuwsbrief  of stuur een film naar info@nesterle.nl. 

Betalen. Bij online bestelling betaalt u met Ideal. In Nesterlé wordt uitsluitend per PIN betaald.

Teruggave tickets. Teruggave van tickets is alleen mogelijk bij annulering minimaal twee dagen voor aanvang van de voorstelling via ticket@nesterle.nl. U ontvangt dan een tegoedbon ter waarde van de ticketprijs.

Theaterbon.  De Nesterlé theaterbon is aan de kassa verkrijgbaar in bedragen van € 5,00, € 7,50 en € 10,00 met betaling via PIN. Deze is in te wisselen voor een theaterticket of filmkaartje (mits vooraf besteld via ticket@nesterle.nl).

Ticket geannuleerde voorstelling of concert. Gaat een voorstelling of concert niet door (vanwege het coronavirus) en heeft u al een kaartje gekocht? Wij zoeken te allen tijde naar een nieuwe datum. Daarbij blijft uw gekochte kaartje geldig.  In de volgende gevallen krijgt u een voucher met dezelfde waarde van de totale ticketprijs: verplaatsing van de voorstelling of het concert is niet mogelijk en gaat definitief niet door of u kunt niet op de nieuwe datum. Als u geen voucher wilt, heeft u het recht om uw geld voor het ticket terug te vragen.

Diner+theaterarrangement. Bij de voorstellingen gemarkeerd met speciale icoontjes, kunt u gebruik maken van een smakelijk aanbod: een gratis theaterkaartje bij de bestelling van een driegangenmenu. Prijzen van dit arrangement bedragen € 34,50 (bij ticket van € 12,50) tot € 38,50 bij ticket van € 17,50). Meer informatie leest u in ons theaterprogramma of op de facebook pagina van Eetcafé ’t Pumpke. Tickets reserveert u via info@eetcafetpumpke.nl. De tickets ontvangt u aldaar.

(IN) ONS THEATER:

Parkeren. Achter het theater vindt u voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Ontvangst bij Nesterlé. De kassa is bij avondvoorstellingen geopend 45 minuten voor de voorstelling. Wij controleren uw kaartjes bij de ingang van Nesterlé, en scannen de QR code. Houd u afstand van andere bezoekers, mocht er een wachtrij zijn.

Looproute. In Nesterlé zijn duidelijk looproutes aangegeven om voldoende afstand te kunnen houden. Wij vragen u vriendelijk om deze echt te volgen. De ingang van de zaal is links – via de gele gang. U dient de zaal na afloop van de voorstelling rechts verlaten. Vergeet u niet om hierbij afstand te houden. Wij vragen u vriendelijk om de instructies van onze medewerkers op te volgen.

Garderobe. Onze garderobe is gesloten. U kunt uw jas/ vest meenemen naar de zaal en over uw stoel hangen.

Horeca. Drankjes kunnen besteld worden aan de bar. Bij een uitgeschoven tribune mogen er GEEN DRANKJES meegenomen worden in de zaal. Voor of na de voorstelling en in de pauze kunt u plaats nemen in de foyer of in zaal de Rekt. Wij verzoeken u vriendelijk om plaats te nemen op een stoel. Er is voldoende ruimte tussen de verschillende tafels.

Consumptiebonnen: Drankjes worden afgerekend met consumptiebonnen. Verkrijgbaar op een speciaal ingericht verkooppunt.

Sanitaire voorzieningen. Mocht er toch sprake zijn van een rij – houd voldoende afstand!

Fotograferen. Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling een flitser te gebruiken.

Privacy Verklaring. Tijdens voorstellingen worden foto's gemaakt. Bezwaar hiertoe kunt u vooraf kenbaar maken bij de dienstdoende beheerder op desbetreffende dag. Raadpleeg onze verklaring onderaan onze site.