Cultureel Centrum Nesterlé

za30.12
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 10,00
Kaarten bestellen
< Terug

Jaarverslach '23 - onderweges naar 2024
Laurens en Twan

Je kan 2023 niet beter afsluiten dan met de onvervalste Nisseroise oudejaarsconference ‘Jaarverslach’.

Na vier eerdere edities in een uitverkocht Nesterlé, nemen Twan en Laurens je weer mee naar alle bijzondere en wellicht vergeten gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Naast lokaal nieuws nemen zij ook het landelijk nieuws op de hak.

Deze twee amateur theatermakers van Nisseroise bodem zetten een avondvullend jubileum programma neer. 'Ons eerste lustrum!'
Humor, woordgrappen en nabranders worden door Laurens en Twan muzikaal omlijst met leuke liedjes die ze zelf begeleiden op gitaar en contrabas.

THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 27,50 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer * je na het kiezen van je zitplaatsen.  *Alleen te reserveren bij bestelling samen met tickets - tot twee dagen voor de voorstelling.


SAMEN UIT – VOOR ALLEENGAANDE THEATERLIEFHEBBER
Je bent dol op theater, maar er is niemand met wie je jouw passie kunt delen. Dan zou je niet thuis hoeven blijven omdat je even geen gezelschap hebt om mee te gaan. Speciaal voor alleen gaande theaterliefhebbers is er nu ‘Samen uit in Nesterlé’.

Meedoen is eenvoudig. Je koopt een kaartje, je kiest zelf een zitplaats naar keuze en selecteert ‘samen uit’. Net voor de voorstelling schuif je gezellig aan in de foyer aan de samen-uit tafel. In de pauze en na afloop kun je onder het genot van een drankje met elkaar nog even napraten over wat je hebt gezien of beleefd.
Kaarten bestellen