Cultureel Centrum Nesterlé

za19.11
Aanvang 20:15 uur
Kaartverkoop: prijs € 17,50
Kaarten bestellen
< Terug

Theatercollege
Bas Nijhuis

Je fluit een internationale wedstrijd in de UEFA Champions League en een hele tribune - en natie - joelt je uit. Wat doe je? Hoe ga je om met de druk van spelers, bond, media en supporters tijdens zo'n belangrijke wedstrijd?

Internationaal scheidsrechter betaald voetbal Bas Nijhuis vertelt over zijn bijzondere beroep. Over zijn unieke rol in zo'n groot geheel. Over hoe je je daarin staande kunt houden. Over persoonlijke situaties met grote spelers: het spel, het getouwtrek, het uitlokken en achteraf het oordelen en de kritiek.

In de wereld van het grote geld en de voetbalgekte blijft Bas zichzelf. Hij combineert het fluiten met het ondernemerschap: hij runt een bakkerij. Bas neemt je mee op een even avontuurlijke als hilarische reis achter de schermen van arbitrage, met kostelijke anekdotes over wereldtoppers én het dagelijks leven.

THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 25,00 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer je na het kiezen van je zitplaatsen.


Dit is een inhaalvoorstelling van seizoen 21/22. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaarthouders ontvangen hierover persoonlijk bericht.
Bekijk websiteKaarten bestellen