Cultureel Centrum Nesterlé

wo21.11
Terug

Esmee laat niets heel van de testosteron bommen tijdens Tijd voor een Trio

Zaterdag 17 november geniet het publiek zichtbaar tijdens TIJD VOOR EEN TRIO.

De twee mannen van “niet schieten” zoeken samen met Esmee van Campen de grens op in hun cabaret programma. Zonder gene maar met zelfspot en een oorverdovend tempo en energie .

De twee mannen van “niet schieten” zoeken samen met Esmee van Campen de grens op in hun cabaret programma. Zonder gene maar met zelfspot en een oorverdovend tempo en energie .

De twee ervaren cabaretiers Arend Edel en Maarten Hennes nodigden Esmee van Campen uit voor een trio . Nou en dat hebben ze geweten . Aanvankelijk lukt het hun nog hun stoerheid en mannelijkheid te behouden maar als snel heeft Esmee ze bij de ballen .In een scene over sterilisatie  zelfs bijna letterlijk . Esmee laat niets heel van de testosteron bommen en vermurwt ze tot kleine gevoelige schoothondjes die haar hun diepste geheimen vertellen en daarmee tot haar prooi worden.
Op enig moment heeft ze de beide mannen met haar overmaatse lijf letterlijk in de wurggreep en is er voor de mannen geen ontkomen meer aan. Zonder enige gene zet ze haar lijf en lede in en zoekt ze de grens op en soms gaat ze er een beetje overheen maar nooit is het plat.
Esmee pakt zowel de mannen als het publiek in maar kan dat natuurlijk niet zonder deze twee ervaren rotten in het vak.

Zelfspot is het grote wapen. Alle drie zeer getalenteerd in zang en performance  maken ze zo een hele mooie complete voorstelling.

De schaterlach dendert regelmatig door de zaal. Natuurlijk afgewisseld met mooie gevoelige liedjes want dat is ook Esmee van Campen: gevoelig en kwetsbaar. Dit is telkens echter van korte duur, want  ze zet er onmiddellijk, zonder enige terughoudendheid, hilarische scènes tegenover.

Het publiek heeft zichtbaar genoten.

Met dank aan recensent Hans van Uden