Cultureel Centrum Nesterlé

do7.06
Terug

Björn van der Doelen: levensechte verhalen met een vleugje sympathie veur d’n duvel!

Op zaterdag 9 juni staat Björn van der Doelen met zijn 7 koppige band ‘De huursoldaten’ op de Nisseroise planken met  ‘de Cowboy, de Outlaw, de Sheriff en de Hoer’.
Het laatste album van de Eindhovense muzikant en songschrijver Björn van der Doelen (ook bekend als voormalig profvoetballer van onder meer PSV) is uitgegeven onder zijn eigen label: Val Allemaal Maar Kapot Ik Doe Het Zelf Wel-Records.


Van der Doelen - een man met karakter – weet als geen ander zijn publiek te vermaken met zijn verhalen en liedjes over alle facetten van het leven, en met een hang naar weemoed. Een show met pit!

De zanger en liedjesschrijver heeft een goed oog voor het kleine, een lichte afkeer van het grote en een charmant zoekende manier van verhalen. Eentje waarbij de glimlach nooit ver weg is. Verhalen en songs over gemis en verlangen over liefde en eenzaamheid met hier en daar zijn eigen vleugje Sympathy for the Devil  Een karakter op het podium wat in staat is om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken.

Van der Doelen speelt deze voorstelling, vocaal ondersteund door vriendin Ellen,  met zijn 7-koppige band ‘De Huursoldaten’.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.nesterle.nl.