Cultureel Centrum Nesterlé

do1.08
Terug

op 15 augustus draait vakantiefilm Hoe tem je een draak 3

Ook deze zomer weer een leuke animatiefilm te zien bij Nesterlé op de laatste donderdag van de vakantie. Op 15 augustus draait: Hoe tem je een draak 3. De film begint om 15.00 uur en kaartjes zijn voorafgaand (vanaf 14.30 uur) verkrijgbaar aan de kassa.

 

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn.

In dit derde en laatste deel van de Hoe tem je een draak-serie is Hikkie het stamhoofd van Berk. Hij en zijn trouwe Helleveegdraak Tandloos doen hun best om zo veel mogelijk draken te redden, zodat ze in vrijheid kunnen leven in hun dorp. Maar hoe groter de kolonie wordt, hoe groter de dreiging om gevonden te worden. En als de draken gevonden worden, zullen ze van de Berkers afgepakt worden!

Tandloos en Hikkie zijn de beste vrienden. Ze zijn bijna niet uit elkaar te krijgen, maar zodra de liefde in het spel komt, blijkt het toch moeilijker te zijn om trouw te blijven aan alleen je beste maatje. Dit zorgt voor grappige, maar ook hartverscheurende scènes.